Buick är på många sätt ett bilmärke som representerar gamla och klassiska bilar men om vi tittar utanför Sverige så säljs det fortfarande moderna bilar. Skulle du vilja importera en bil kan du alltså införskaffa dig en modern Buick. Här tar vi en närmare titt på några av de nyaste bilarna som tillverkaren har producerat.

Cascada är modellen för dig som söker efter en riktig lyxbil. Det är ett riktigt vrålåk som det dessutom går att fälla ner taket på. Bilen finns i flera olika färger inklusive röd, mörkblå och vit. Du kan få den i klassisk modell, premium eller den extra sportiga. Det som skiljer till exempel den sportiga modellen mot originalet är att både ratten och pedalerna har en betydligt mer sportig design. Den har massvis med härliga finesser som till exempel värme i ratten och en inbyggd wifi-hotspot. Det är verkligen en bil för dig som bara nöjer dig med det allra bästa.

Buick Encore är en perfekt SUV för familjen. Även denna har flera lyxiga tillbehör som gör varje bilfärd till en dröm. Det som vi älskar med denna bilen är det stora utrymmet i bagaget, något som många moderna bilar faktiskt saknar idag. Trots att det är en SUV är den liten och kompakt, vilket gör att den passar perfekt i storstäder såväl som på landsbygden. En perfekt bil om du vill åka på längre turer alltså. Precis som Cascadan finns den i flera olika och snygga färger som till exempel vit och svart. Dessutom är den riktigt kraftfull med en stark och modern motor som betyder äkta körglädje.

Buicks moderna bilar säljs som sagt inte i Sverige, i alla fall inte i nuläget. De säljs bland annat i Kanada, Mexiko och USA. Läs gärna vårt avsnitt om att köpa en Buick för mer info om hur du går tillväga.