Är du intresserad av att hitta likasinnade som också älskar Buick och dess bilar lika mycket som du själv. Bilträffar och klubbar är en bra plats att börja på. Här berättar vi mer om vilka klubbar det finns i Sverige.

Buick Sverige är en grupp som främst är verksam på Facebook. Det är en grupp för alla som har en egen Buick eller bara älskar bilarna. Här kan du dela bilder, sälja och köpa prylar eller prata med andra om allt som har med bilarna att göra. I nuläget har denna grupp runt 6 000 medlemmar och postar flera gånger i veckan. Det händer även att träffar anordnas även om det inte är huvudsyftet med gruppen. De tipsar även om olika bilträffar och andra events som händer under året. Det finns även de som säljer sina bilar så har du tur kanske du hittar din nästa pärla i gruppen. Det kostar ingenting att gå med utan allt du behöver är ett Facebook-konto.

Tyvärr så finns det i nuläget ingen renodlad Buick klubb i Sverige men däremot så finns det en i Danmark. Den är öppen för alla som har ett intresse av Buicks eller äger en bil. De anordnar flera träffar runt om i Danmark varje år. Så bor du i södra delarna av Sverige kanske du har möjlighet att ta dig till en eller flera av dessa. De tar en liten avgift för att bli medlem, just nu ligger den på 250 danska kronor.

Även i Norge finns det en Buick klubb som heter Buick club of Norway, De har bland annat en egen tidning som kommer ut fyra gånger om året. De håller även klubbmöten en gång i månaden i Oslo. De välkomnar medlemmar både från Norge och andra delar av Skandinavien samt USA.