Bilträffar är ett utmärkt tillfälle att få se både gamla Buicks och andra modeller från gamla tider. Det är något som är väldigt populärt runt om i Sverige och anordnas runt hela landet. Dock är det inte många som fokuserar på just Buicks utan det brukar vara en härlig blandning av bilar. De flesta events pågår under flera dagar vilket betyder att du kan campa nära området. Det blir till en rolig utflykt helt enkelt.

Power Big Meet är en av de största bilträffarna i Sverige och anordnas normalt i början av juli. År 2020 kommer det gå av stapeln mellan den 2-4 juli i Lidköping. Det kommer vara nummer 42 i ordningen. Bilarna ställs ut på Hovbyfältet som är över 2 000 meter långt. Du kommer alltså ha möjligheten att se en rad häftiga bilar från förr inklusive en del Buicks. Du kan givetvis ställa ut din egen bil eller bara komma och beundra de andra. Fältet har öppet till klockan 18 samtliga dagar. Du kan köpa en entrébiljett för en av dagarna eller en för hela helgen. Förutom utställningen kommer det även anordnas cruising som börjar på fältet och sedan fortsätter in i Lidköping stad. Detta är en fest som du verkligen inte får missa.

Det finns faktiskt en träff i Sverige som är avsedd endast för Buicks. Denna tar plats vid Skoklosters slott som ligger mellan Uppsala och Stockholm. Den tog plats 2019 men i skrivande stund finns det ingen information om den även kommer att anordnas under 2020. År 2019 gick träffen av stapeln i augusti och välkomnade alla årsmodeller av Buicks. Du kan hålla utkik bland annat på träffens Facebooksida för att få mer information om kommande events. Det är verkligen ett måste för alla som älskar Buicks av olika modeller.